" Omdenken... van pakketreizen, naar reizen in een pakket "

Unieke (kerst)pakketten op maat

Zoek je een uniek kerstpakket voor jouw medewerkers of collega’s? Zoek niet verder! Wij van BON Island zijn  al jaren gespecialiseerd in het organiseren van pakketreizen. Dit doen we bij Bon Island (Eiland Reizen) en ons zusterbedrijf Bon Travel (Caribisch Maatwerk). De Corona Crisis heeft ons doen ‘omdenken’. Nu onze klanten even niet op reis kunnen, en we even minder pakketreizen kunnen samenstellen. Laten we het eiland-vakantie-gevoel dichterbij halen en het in een pakket stoppen. Zo kun je jezelf of iemand anders toch een mini-vakantie-ervaring cadeau doen in deze toch wat sombere Coronatijd. 

En zo was het idee geboren: cadeaupakketten en kerstpakketten met een eiland gevoel. Gun jij je medewerkers een beetje zonneschijn in deze donkere dagen, moeten ze nodig even uitwaaien in eigen huis of verdienen ze het ultieme hangmat-relax-gevoel in de badkamer? Neem een kijkje tussen onze samengestelde voorbeeld pakketten! Zit jouw ultieme pakket er niet tussen? Doe een maatwerk aanvraag en dan stellen we graag een pakket op maat samen. Dit doen we graag voor een klein aantal medewerkers, maar we schrikken ook niet van een groter aantal. Ons team is tenslotte wel wat gewend en is de laatste tijd erg stressbestendig gebleken 😉

Even uitwaaien

42,00

Marine Blue

39,00

Love the Seaside

34,00

Coconut Spa & Relax

49,00

A box full of sunshine

28,00

Marine Men

45,00

St. Tropez Luxury

45,00

Caribbean Blue

38,00

Neem contact op voor een cadeaupakket op maat

Heb je interesse in onze cadeaupakketten? Vertel ons jouw wensen. Dan gaan we graag voor jullie aan de slag. We zijn bereikbaar op info@bonisland.nl of via onderstaand formulier.