3 redenen waarom je deze zomer een zeilvakantie met het gezin in Griekenland moet overwegen

Wat kunnen we gaan doen deze zomer? Veel families vragen zich dat momenteel af. Als reisspecialist zit het in je bloed dat je iedereen een advies wil geven. Maar het eerlijke antwoord na het jaar 2020 is toch dat ook wij alleen een educated guess kunnen doen. En dan zou mijn advies zijn, denk eens aan aan zeilreis met je gezin of familie! We geven 5 redenen waarom je deze zomer een zeilreis met je familie zou moeten overwegen

Wat kunnen we gaan doen deze zomer? Veel families vragen zich dat momenteel af. Als reisspecialist zit het in je bloed dat je iedereen een advies wil geven. Maar het eerlijke antwoord na het jaar 2020 is toch dat ook wij alleen een educated guess kunnen doen. En dan zou mijn advies zijn, denk eens aan aan zeilreis met je gezin of familie! We geven 3 redenen waarom je deze zomer een zeilreis met je familie zou moeten overwegen

1. Het is de vakantie ervaring waar je al het hele jaar naar snakt

Samen met je gezin op zeilvakantie, het is een geweldige ervaring. Dankzij onze Flottielje zeilreis Griekenland geniet je samen met het je familie, partner of vrienden van alle vrijheid. Vaar samen met een groep andere jachten een prachtige route, onder leiding van een moederschip. Je vaart op je eigen jacht (met of zonder schipper) en het moederschip ondersteunt je waar nodig, voor een zorgeloze vakantie. Bij een Flottielje vaar je dus in je eigen zeiljacht. Dit is gedurende de vakantie jullie ‘zeilende vakantiehuis’. Goede gesprekken onder de sterrenhemel, nog even een baantje trekken in zee en natuurlijk volop zeilavontuur!

Samen met andere reizigers zeilen jullie iedere dag een uitgestippelde route. Dagelijks is er een briefing door de leiding. En ze zijn altijd beschikbaar om jullie te assisteren waar nodig of om jullie bijvoorbeeld de leukste restaurants van de havenplaats te vertellen.

2. Een zeilreis is zeer flexibel!

Mocht het nou onverhoopt zo blijken dat er toch een negatief reisadvies is deze zomer voor een bepaald eiland. Dan kunnen we de zeilreis iets verleggen zodat we die bestemmingen overslaan. En ook kunnen we eventueel zoeken naar een nieuwe startlocatie. Door een vakantie te boeken op een zeilboot blijf je flexibel en kan de invulling nog gewijzigd worden.

3. Een goed geventileerde ruimte? Check!

Het is ons vaak op het hart gedrukt dit jaar, ventileer je ruimte goed. Laat dat nou iets zijn dat op een zeilboot geen enkel probleem is. Terwijl jij vakantie viert zit je lekker in de buitenlucht en kun je heerlijk uitwaaien. We snakken tenslotte allemaal naar een avontuur buiten onze vier muren. Even lekker uitwaaien, even alle zorgen vergeten en genieten van het leven samen met de mensen die je lief zijn.

Geïnteresseerd in een zeilvakantie met de familie of vriendengroep? Neem contact met ons op en samen stellen we de ideale reis voor jou samen! Het organiseren van een reis voor een hele groep is best een klus. Wij zorgen ervoor dat jullie reis van begin tot eind geregeld is en ontzorgen jullie dus volledig! Bekijk hier ons aanbod.

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Lees verder

Reistrend: ‘Multi Generation Reizen’

Wat is Flottielje zeilen?

Helmi Smeulders over haar leven als chef op Curaçao.