Reistrend: ‘Multi Generation Reizen’

Op reis gaan met drie generaties, ook wel ’Multi generation reizen’ genoemd, is de nieuwe trend in de reiswereld! Maar waarom gaat Multi Generatie reizen zo goed samen met BON island?

Multi Generation Reizen & BON island

Travel to unplug & Reconnect. Dat is de missie van BON island. Geniet, ontdek en maak samen nieuwe herinneringen. De reizen van BON island zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor het hele gezelschap, van jong tot oud. We bieden reizen aan gericht op het eilandgevoel. Ervaring met eilandreizen hebben we al sinds 1999, en door de jaren heen hebben we ontdekt dat een verblijf op een eiland de perfecte plek is om tot rust te komen en weer contact te maken met elkaar. Ideaal voor families dus! 

Waarom Multi Generation Reizen steeds populairder worden..

Tijd voor elkaar

We zijn tegenwoordig continu op zoek naar balans tussen werk en privé. Weer echt contact met elkaar leggen wordt daarom steeds belangrijker. In het dagelijkse leven is het lastig om momenten voor elkaar te vinden, en dat terwijl Quality time juist zo belangrijk is! Laat je hectische en drukke leven even voor wat het is en kom in contact met je naasten. 

Samen nieuwe herinneringen maken

Door samen op vakantie te gaan, geniet je samen van alle nieuwe belevenissen en kun je bij terugkomst nog jaren napraten over alle mooie momenten van jullie vakantie(s). Geniet, ontdek en maak samen nieuwe herinneringen. 

Steeds ouder en langer fit

Dat Multi Generation reizen steeds meer in opkomst is, komt mede door het steeds langer fit en gezond blijven van de mens. Ouderen worden reislustiger, hebben veel tijd en gelukkig in veel gevallen nog de energie om te reizen. Online op zoek naar een geschikte vakantie zit er misschien nog niet helemaal in, maar daar zijn wij natuurlijk ook voor. Wij nemen graag alle zorgen uit handen!

Vrijheid

Vrijheid is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je samen met de hele familie op vakantie gaat. Maar als je het goed inricht, heb je juist veel vrijheid. Samen verblijven in een ruime villa? Zoek je eigen plekje op en doe allemaal je eigen ding. Zo ben je samen, maar zonder verplichtingen. Echt op zoek naar een dagje rust als ouder? Laat je kinderen met opa en oma op pad! Ook op die manier ervaar je vrijheid, terwijl je toch bij elkaar in de buurt bent.

Voordeliger

Het kan voordeliger zijn om met zijn allen op reis te gaan. Door de kosten te delen van bijvoorbeeld een mooie luxe en grote villa, heb je toch veel luxe tegen een betaalbare prijs. Ook de kosten van de auto en bijvoorbeeld boodschappen vallen lager uit door het te delen. 

Geïnteresseerd in een reis geschikt voor de hele familie? Neem contact met ons op en samen stellen we de ideale reis voor jullie familie samen! Het organiseren van een reis voor de hele familie is best een klus. Wij zorgen ervoor dat jullie reis van begin tot eind geregeld is en ontzorgen dus de hele familie volledig! Bekijk hier ons aanbod.

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Lees verder

Wat is Flottielje zeilen?

3 redenen waarom je deze zomer een zeilvakantie met het gezin in Griekenland moet overwegen

Helmi Smeulders over haar leven als chef op Curaçao.