Ons Verhaal

 

Het is je vast opgevallen, al onze producten hebben een tropische island vibe. En dat is niet zomaar, voor ons zusterbedrijf BON travel (maatwerk reisspecialist Caribbean) komen we al sinds 1999 in het Caribisch gebied. We zijn een beetje verliefd geworden op het eilandgevoel en de Caribbean in het bijzonder. In de Caribbean zijn ze niet bang om kleur te gebruiken. En weten ze met een tikkeltje nonchalance een laidback vibe te creëren waar je een glimlach van op je gezicht krijgt.

Alle eilanden hebben een eigen karakter en dat zie je ook terug in onze producten. Van het mondaine en luxe St. Barth, barefoot luxury op Anguilla, de kleuruitspatting van Curaçao, of juist de tropische jungle vibes van Dominica. Ook zul je veel slogans terug zien die we tijdens onze reizen hebben gezien of gehoord. Of populaire uitspraken in het Papiaments. 

 

Contact

Get in touch!

Contact

Geen vraag is te gek. Dus schroom niet om contact op te nemen. Heb je een design gezien op een kussen die je graag op een ander ansichtkaart of textielposter zou plaatsen, of anders om. Er is ook hier maatwerk mogelijk. 

Lijkt het je leuk om een van onze producten op de abc-eilanden (of elders) te verkopen? We staan voor allerlei samenwerkingen open. 

Neem contact op met Bon Island

Blijf op de hoogte!

Stay tuned