BON Island

Reizen

Vanuit onze passie voor eilanden verzorgen wij prachtige individuele reizen naar verschillende eilanden in Europa, de Caribbean en andere delen van de wereld. Dit doen we voor koppels, gezinnen, kleine groepen en alles daar tussenin. We hopen u een onvergetelijke eilandervaring te bezorgen waarbij je even los kunt komen van het dagelijkse drukke bestaan en dichterbij je geliefden. Unplug to Reconnect! Wij geloven in de kracht van Experience Based Reizen, Slow Travel

Reizen Collectie

Kies jouw eilandthema

Laidback Luxury

EILANDHOPPEN

Zeilreizen

CULINAIR

Coastal Escapes

Reizen Collectie

feel the Eilandvibe

  • Verblijf in prachtige beach resorts of coastal homes
  • Reizen voor kleine familie- en vriendengroepen
  • Eilandhoppen
  • Culinaire reizen
  • Zeilreizen
  • Strandvakanties
  • Relaxte reizen voor de levensgenieter

Flottielje Zeilvakantie Griekenland

Heb je zeilervaring en lijkt het jou geweldig om met je eigen jacht te zeilen in Griekenland, maar liever niet alleen? Dat kan bij BON Island. Ga mee op een flottielje en vaar onder begeleiding samen met andere zeiljachten, een prachtige route langs verschillende Griekse eilanden.
2 - 8 personen

|

Vanaf € op aanvraag

Familie zeilvakantie

De zon schijnt, er staat wat wind en jullie maken een mooie tocht naar de Wadden. De kinderen mogen met de kapitein achter het roer staan. Rode konen van inspanning, stralende snoetjes en een trotse grijns. Rozig van de heerlijke buitenlucht eten jullie je maaltijd. De zon is al bijna onder. Het water kabbelt, meeuwen vliegen langs de horizon. Rust. Tijd voor goeie gesprekken, spelletjes en zorgeloze ontspanning. Wat zul je lekker slapen!
2 - 10 personen

|

Vanaf € 675,- per volw.

Caribbean Cooking Holiday Curaçao

Ben jij gek op koken en de Caribische keuken? Dan is deze reis misschien wel wat voor jou! Twee keer per jaar organiseert Helmi Smeulders een Caribbean Cooking Holiday op Curaçao. Een week vol met kooklessen, ontdekken van geuren en smaken, en natuurlijk overheerlijk eten. Maar ook een bezoek aan plantages en het ontdekken van het Caribische leven horen bij de planning.
1 - 8 personen

|

Vanaf € 2.699,- per persoon

Bike & Sail

Wat is Nederland toch mooi! En zeker wanneer je het vanuit een nieuw perspectief bekijkt. Wissel zeilen op een historisch zeilschip en fietsen door het Nederlandse land af. Zeil mee op een grote historische Driemaster of de grootste tweemastschoener van Nederland. En maak aan land fiets en wandeltochten langs historische havensteden en door diverse prachtige natuurgebieden aan het IJsselmeer en de Waddenzee. Een unieke compleet verzorgde Fiets en zeilreis in eigen land!
1 - 10 personen

|

Vanaf € 1079,- per persoon

Caribisch weekend Zuid-Limburg

De Caribbean naar Nederland halen? Dit kan tijdens een weekendje weg naar Zuid-Limburg in volledig Caribische sfeer! Geniet volop van een verblijf in het prachtige Zuid-Limburg, tover de zon op je bord met een Caribische kookworkshop en dans de longen uit je lijf met een Salsa workshop!
4 - (2 pers. op aanvraag) - 6 personen

|

Vanaf € 289,- per persoon

Eilandhoppen rondom St. Maarten

Ga naar het Caribische eiland St. Maarten. En combineer dit eiland met en haar buureilanden St. Barth en Anguilla. Deze reis is echt weggelegd voor de levensgenieter. Ben je vooral niet op zoek naar een vakantie met volgepropt dagprogramma dat al vroeg in de ochtend start? Het programma van deze reis? Relaxen, zonnen en culinair genieten en cocktails drinken in verschillende beachclubs. En nog een plusje? Je bepaalt zelf het tempo.
2 - 12 personen

|

Vanaf € 2.199,- per persoon

Zeilen in Kroatië met familie / vrienden

Eilandhoppen per zeilboot is een onvergetelijke ervaring! ’s Avonds lig je op het dek naar de sterrenhemel te kijken, je komt op plekken waar je normaal gesproken niet kan komen, de wind door je haren, prachtige zonsondergangen, snorkelen tussen de schildpadden en het geluid van de golven.
4 - 8 personen

|

Vanaf € 1.645,- per persoon

Culinair Eilandhoppen langs de Waddeneilanden

Ga nog dit najaar Culinair eilandhoppen langs verschillende waddeneilanden. Start de reis goed met een Culinaire 6 gangen diner en wijnarrangement in een historisch pand in Harlingen. Daarna zullen jullie met prive watertransfers naar Vlieland en daarna Terschelling worden gebracht. Op beide eilanden wacht jullie een avond vol met gastronomische hoogstandjes.

Binnenkort online

Blog

Be inspired

Reistrend: ‘Multi Generation Reizen’

Wat is Flottielje zeilen?

3 redenen waarom je deze zomer een zeilvakantie met het gezin in Griekenland moet overwegen

Helmi Smeulders over haar leven als chef op Curaçao.

Creatieve duizendpoot aan de kust

Pietermaai, de leukste wijk van Curaçao!

Reizen

Bon island

Vraag een offerte aan voor een van de reizen uit onze collectie of maak gebruik van onze maatwerk service. Vertel ons jouw wensen en dan gaan wij op zoek naar jouw ultieme eilandervaring. Stuur ons een e-mail of neem contact op via +55 205 2002

Zoom afspraak?

Lijkt het je fijn om een van onze reisspecialisten te spreken? Dat kan ook via Zoom! Stuur een e-mail en vertel ons jouw favoriete tijdstip en dag.

Neem contact op met Bon Island

Blijf op de hoogte!

Stay tuned