Bon Bini

In de meest Caribische shop van Nederland

Duurzaam

Onze producten worden on-demand gemaakt in Nederland. 

Uniek

We ontwerpen de meeste producten zelf of werken samen met partners. Onze producten zijn dus uniek!

Island Vibe

Al onze producten zijn gebaseerd op het eilandgevoel. Lees meer over ons, om te ontdekken waarom.

BON Island

Island Spirit

We ontwerpen niet alleen reizen, maar ook producten met een Eilandvibe. Wij raakten geïnspireerd door de reizen die wij hebben gemaakt en de grote interesse voor werelds interieur. Alle producten worden in beperkte oplage gedrukt. Zo ben je dus verzekerd van een uniek item in je huis! Bekijk hieronder de Bon Island collectie van kussens, (tuin)posters, textielhangers, ansichtkaarten en meer. De producten worden on demand gemaakt of vanuit beperkte voorraad geleverd. De levertijd van onze producten is meestal rondom de 3-4 werkdagen tot maximaal een week. 

Bon Bini

Bon Bini in onze webshop. In deze shop vind je allemaal producten die jou in de relaxte vakantiesfeer brengen. Gewoon thuis genieten van het eilandgevoel, waarom niet eigenlijk? Hang een hangmat op tussen de bomen of leg een picknickkleed in het gras! Wij van Bon Island houden van zee, strand en het ’goede leven’! 

Bezorgen

Bon Island bezorgt alle artikelen binnen Nederland met uitzonderling van de waddeneilanden. Woonachtig op de waddeneilanden of in België? Stuur ons dan gerust een contactverzoek, dan kijken wij naar de verzendmogelijkheden. 

Verzendkosten

Er zullen nog extra kosten gerekend worden voor de verzendkosten.

Garantie

We volgen hierin de wet waarin gesteld wordt dat een product zo lang moet meegaan als u ervan mag verwachten.

Retourneren en bedenktijd

Voor de artikelen in onze webshop geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen mits het product onbeschadigd is en in de originele verpakking. Uitzondering hierop zijn hygiëne producten.  U bent zelf verantwoordlijk voor de retourkosten. 

Levertijd

We streven ernaar om onze producten binnen 1-7  werkdagen te leveren. Sommige producten worden on-demand geproduceerd en vragen langere levertijd. Als dit het geval is dan is dit vermeld bij het betreffende artikel.